Privat behandlingssted med CVR-nummer

Del sidens indhold med andre

Når du skal registrere eller ændre i oplysninger om et privat behandlingssted med CVR-nummer, skal du logge ind med en medarbejdersignatur for den virksomhed, du vil registrere eller ændre oplysninger om.

Når du indtaster dine personoplysninger i Styrelsen for Patientsikkerheds formularer, behandler vi dine oplysninger. Du kan læse mere om formålet og dine rettigheder i vores data- og privatlivspolitik

Oplysninger i Sundhedsvæsenets OrganisationsRegister (SOR)

Virksomhedsoplysninger

Ved registrering skal der angives oplysninger om den virksomhed, som behandlingsstedet hører under.

Hvis din virksomhed ikke tidligere har været registreret i Sundhedsvæsenets OrganisationsRegister (SOR) eller i Styrelsen for Patientsikkerheds Behandlingsstedsregister, skal du først registrere dine virksomhedsoplysninger. Der vil i visningen allerede fremgå oplysninger om virksomheden, som er indhentet fra CVR-registeret. Oplysningerne fra CVR-registeret kan dog tilrettes i de enkelte felter. 

Har du allerede registreret oplysninger om virksomheden, vil disse fremgå og kan redigeres.

Sundhedsinstitution og behandlere

Når virksomheden er oprettet, kan der tilføjes yderligere enheder, hvor der udføres sundhedsfaglig behandling. Nogle virksomheder har flere enheder og skal oprette en enhed for hvert sted, hvor eller hvorfra der udføres sundhedsfaglige behandling.

Ved spørgsmål til SOR-oplysninger kan Sundhedsdatastyrelsen kontaktes på SORpost@sundhedsdata.dk eller på 32 68 53 41.

Oplysninger i Behandlingsstedsregistret

Enheder, der er omfattet af Styrelsen for Patientsikkerheds ældretilsyn, skal i forbindelse med registreringen oplyse hvilke plejeydelser efter servicelovens §§ 83-87, enheden leverer.

Enheder, der både leverer ydelser efter servicelovens §§ 83-87, og samtidig udfører sundhedsfaglig behandling, der er omfattet af Styrelsen for Patientsikkerheds sundhedsfaglige tilsyn, skal i forbindelse med registreringen oplyse hvilke plejeydelser efter servicelovens §§ 83-87, enheden leverer, samt oplyse behandlingsstedskategori, faktureringsoplysninger og oplysninger om virksomhedsansvarlig læge/tandlæge.

Ved spørgsmål til oplysninger i Behandlingsstedsregistret kan Styrelsen for Patientsikkerhed kontaktes på registrering@stps.dk eller på 72 28 67 00.

Tekniske krav

Det anbefales at du opgraderer din browser til den seneste version inden registrering. Benyt Google Chrome eller Safari, da de er de eneste browsere, der understøtter selvregistreringssystemet. Bemærk at browservinduet først må lukkes, når registreringen af behandlingsstedet er færdiggjort, da det afslutter registreringen.