Kontakt os

Styrelsen for Patientsikkerhed kan kontaktes på forskellige numre, alt efter dit ærinde. Se vores telefonnumre, åbningstider og adresser på denne side.

Hovednummer: 72 28 66 00

Telefonen er åben: Mandag til fredag kl. 9:30 - 15:00.

E-mail: stps@stps.dk

Øvrige telefonnumre

 • Pressekontakt: 72 22 86 88
  Pressetelefonen er åben mandag til fredag kl. 9:00 - 16:00 og 9:00 - 18:00 i weekender og helligdage.
 • EU-Sygesikring: 72 26 94 90
  Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 9:30 - 15:00.
 • Corona smitteopsporing: 32 32 05 11
  Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 9.30 – 15.00.

 • UTH-henvendelser: 21 32 53 96
  Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 10:00 - 14:00.

Kun for myndigheder (vagttelefon)

 • ØST for Storebælt: 70 22 02 68
 • VEST for Storebælt: 70 22 02 69

Vores adresser

Vores kontorer er fordelt på forskellige adresser.

Islands Brygge 67
2300 København S

På Amager finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Øst, Sundhedsjura, Autorisation og EU-Sygesikring, Læring og Ledelse, Økonomi samt Direktionen. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

På denne adresse kan du aflevere breve i receptionen inden for åbningstiden eller i postkassen hele døgnet. Postkassen tømmes kl. 8.30 på hverdage. Hastende budleverancer kan ikke modtages uden for åbningstiden, med mindre personlig modtagelse og aflevering aftales direkte med modtageren.

Falstersvej 10
8940 Randers SV

I Randers finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Vest. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Adelvej 34, Taulov
7000 Fredericia

I Taulov finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Vest. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Landslæknin
Tinghúsvegi 42
FO-100 Tórshavn

Landslægen på Færøerne hører i faglig henseende under Styrelsen for Patientsikkerhed og er bindeled mellem de statslige myndigheder og det færøske landsstyre. 

Send sikker mail til Styrelsen for Patientsikkerhed

Hvis din meddelelse indeholder fortrolige eller personhenførbare oplysninger, anbefaler vi, at du sender sikkert gennem din digitale postkasse på borger.dk, gennem e-Boks eller gennem virk.dk. Det sikrer, at uvedkommende ikke kan læse indholdet.

Skriver du fra en anden myndighed, kan vores e-mailadresse, stps@stps.dk, modtage mails, der er krypteret og signeret ved hjælp af den offentlige Sikker Mail-løsning og myndighedens certifikat. 

Send Digital Post sikkert til STPS (Kræver MitId-login)

Brug af vores logo

Vi ønsker, at vores logo kun anvendes på materialer, publikationer, hjemmesider mm, som vi selv er afsender/medafsender på og ansvarlige for. Du må derfor ikke anvende vores logo på din hjemmeside, publikation eller andet.

Det skyldes, at private eller offentlige virksomheders brug af vores logo kan skabe risiko for forveksling, ligesom private virksomheders brug af vores logo kan give indtryk af, at den private virksomhed er en offentlig myndighed.