Abonner på nyheder

Del sidens indhold med andre

Du kan abonnere på vores nyheder ved at indtaste din e-mail, vælge kategorier og hvor ofte, du gerne vil modtage nyheder fra os. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte tilmeldingen. Du kan til enhver tid redigere eller slette dit abonnement, hvilket du også gør på denne side.

Rediger abonnement

Hvis du i forvejen abonnerer på nyheder, kan du skræddersy dit abonnement, så du kun modtager de nyheder, der er relevante for dig. For at redigere dit abonnement, skal du først indtaste din e-mail, og derefter redigere kategorierne eller hvor ofte, du vil modtage vores nyheder. Du kan også redigere begge samtidigt. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på "Rediger". Du vil modtage en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte dit ønske om at redigere dit abonnement.

Afmeld abonnement

Du kan altid afmelde dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyheder. For at afmelde dit abonnement skal du indtaste din e-mail og derefter klikke på "Afmeld". Når du har afmeldt dit abonnement, modtager du en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte dit ønske om at slette dit abonnement.