COVID-19: Nøgletal for smitteopsporingen for januar og februar 2021

24-03-2021

Styrelsen for Patientsikkerhed har samlet nøgletal for smitteopsporingen for januar og februar 2021 i et aktivitetsresume. I aktivitetsresumeet fremgår blandt andet data for Coronaopsporingsenhedens kontakt med de smittede, de nære kontakter, samt smittede med en særlig variant.

Styrelsen for Patientsikkerhed har netop publiceret et aktivitetsresume med data for smitteopsporingen i Danmark for januar og februar 2021. Aktivitetsresumeet giver et overblik over aktiviteten i den danske smitteopsporing. Aktivitetsresumeet giver blandt andet et indblik i, hvor mange smittede og nære kontakter Coronaopsporingsenheden har været i kontakt med, samt data for kontakt til smittede med særlige varianter. Der er også data for, hvor de smittede mener, at de er blevet smittet.

Styrelsen for Patientsikkerhed publicerer dagligt nøgletal for smitteopsporingen for de seneste syv dage på www.stps.dk. Aktivitetsresumeet for januar og februar 2021 kommer i forlængelse af aktivitetsresumeet for fjerde kvartal af 2020.

Læs aktivitetsresumeet for januar og februar 2021.