Rysensteen Gymnasium lukker midlertidigt pga. to tilfælde af coronasmitte

08-03-2020

Efter dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed lukker Rysensteen Gymnasium midlertidigt. Det sker for at hindre smittespredning blandt elever og skolens medarbejdere.

Efter dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed har Rysensteen Gymnasium valgt at lukke midlertidigt for at hindre smittespredning blandt elever. Det er endvidere vigtigt, at elever ikke samles i større grupper uden for skolen. Beslutningen er truffet efter, at der er konstateret to smittetilfælde blandt skolens elever. Personer, der kan betegnes som tætte kontakter til de to smittede, er allerede blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed og sat i frivillig hjemmekarantæne.

"Alle, der har befundet sig på Rysensteen Gymnasium inden for de seneste uger bør være opmærksomme på symptomer på coronavirus. Såfremt man oplever feber, hoste eller åndenød, skal man kontakte egen læge eller vagtlægen telefonisk og oplyse, at man har været på Rysensteen Gymnasium, hvor der er konstateret to tilfælde af smitte med coronavirus (COVID-19)", siger Anne-Marie Vangsted, direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Information om COVID-19 (coronavirus) findes på coronasmitte.dk

Læs mere om COVID-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside