Aflysning af temadag om medicinhåndtering og udskydelse af andre aktiviteter

13-03-2020

I lyset af den aktuelle kritiske situation med COVID-19 aflyser Styrelsen for Patientsikkerhed aflyser temadagen om medicinhåndtering den 2. april. Situationen omkring COVID-19 betyder også udskydelse af andre planlagte aktiviteter, fx Lokal Patientsikkerhed 2019.

Vi havde glædet os til at byde velkommen til endnu en temadag om medicinhåndtering den 2. april i Middelfart, men på grund af coronavirus/covid-19 aflyser vi arrangementet.

Vi takker for den store interesse til dagen, hvor over 200 ledere og medarbejdere fra ældreplejen har tilmeldt sig. Deltagerne har fået direkte besked på mail og blevet oplyst om, hvordan de får deltagerbetaling tilbage.

Vi vender tilbage med en ny dato på et senere tidspunkt. Indtil da kan man fx kigge i vores pjece Korrekt håndtering af medicin

Udskydelse af andre aktiviteter

Alle i og omkring sundhedsvæsenet har lige nu hænderne fulde på grund af corona virus/covid-19. Det er en situation, som kræver en fælles indsats. Derfor udskyder vi en række planlagte aktiviteter indtil videre. Arbejdet genoptages, når situationen igen er normal.

Lokal Patientsikkerhed 2019

Vi har tidligere sendt mail til kommuner, regioner og private og bedt om bidrag til Lokal Patientsikkerhed 2019. Vi udsætter arbejdet med Lokal Patientsikkerhed 2019, og man skal derfor ikke samle oplysninger eller sende bidrag til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi vender tilbage, når vi igen kan tage fat på arbejdet.

Fokus på Patientsikkerhed

Den 17. marts havde vi planlagt at udgive Fokus på Patientsikkerhed, en udgivelse der giver indblik i vores igangværende nationale patientsikkerhedsindsatser. Alle har fuldt fokus på den aktuelle kritiske situation om corona virus/COVID-19, venter vi med at udgive næste Fokus på Patientsikkerhed.

Vi vurderer løbende, om der er andre aktiviteter, det giver mening at udskyde til senere.