Styrelsen for Patientsikkerhed deltager digitalt i Folkemødet 2021

28-05-2021

Ved årets Folkemøde deltager Styrelsen for Patientsikkerhed med to livestreamede arrangementer 17. juni.

Vi stiller skarpt på styrelsens arbejde både under og efter corona, når vi livestreamer to arrangementer i forbindelse med Folkemødet. Arrangementerne er åbne for alle, og vi inviterer publikum til at deltage aktivt og stille spørgsmål direkte til direktør Anette Lykke Petri og vicedirektør Birgitte Drewes.

 

’Spørg mig om alt’ med direktør Anette Lykke Petri

Den 17. juni kl. 10.00 kan du møde direktør Anette Lykke Petri. Styrelsen for Patientsikkerhed har i forbindelse med COVID-19 fået en stor opgave i arbejdet med smitteopsporing, og det har for alvor gjort styrelsen kendt i befolkningen. Samtidig er Anette Lykke Petri blevet ny direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed. Men hvad vil hun som ny direktør med styrelsen? Og hvad er hovedfokus for Styrelsen for Patientsikkerhed på den anden side af epidemien?

Det har du mulighed for at spørge Anette Lykke Petri om, når vi livestreamer Spørg mig om alt med direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed, Anette Lykke Petri. 

Stil dit spørgsmål live i chatten. Anette Lykke Petri svarer på så mange spørgsmål, hun kan i løbet af de 30 minutter. 

Bag om Smitteopsporingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Den 17. juni kl. 15.00 kan du møde vicedirektør Birgitte Drewes. Da COVID-19 kom til Danmark i starten af 2020, etablerede Styrelsen for Patientsikkerhed lynhurtigt Smitteopsporingen, der identificerer mulige smittekæder for at bremse smitte med COVID-19. På kort tid blev en ny enhed i styrelsen etableret, flere hundrede nye kolleger blev ansat og oplært i at bidrage til arbejdet med at bryde smittekæder. Det har været en stejl læringskurve med en konstant udvikling i arbejdsopgaver og udfordringer. Men hvordan ser det egentlig ud inde fra maskinrummet? Det vil vi vise dig gennem en digital rundtur og snak om smitteopsporingens arbejde.

Vicedirektør i Styrelsen for Patientsikkerhed, Birgitte Drewes, viser rundt og fortæller om arbejdet i smitteopsporingen og den udvikling, der er sket siden marts 2020. 

Kom med i maskinrummet, stil spørgsmål til arbejdet, og bliv selv udfordret på din viden, når vi gennem arrangementet quizzer om arbejdet i Smitteopsporingen.

Deltag i arrangementerne her.