Kontakt

Del sidens indhold med andre

Styrelsen for patientsikkerhed kan kontaktes på forskellige numre, alt efter dit ærinde. Se telefonnumre og åbningstider på denne side.

Tlf. 72 28 66 00

E-mail: stps@stps.dk

Åbningstid mandag til fredag kl. 9:30 - 15:00.

Øvrige numre

Pressekontakt: 72 22 86 88

EU-sygesikring: 72 26 94 90

Tilsyn og Rådgivning  Øst: 72 22 74 50 

Tilsyn og Rådgivning Nord: 72 22 79 70

Tilsyn og Rådgivning Syd: 72 22 79 50

Kun for myndigheder (vagttelefon)

ØST for Storebælt: 70 22 02 68

VEST for Storebælt: 70 22 02 69

Telefontider

Tilsyn og rådgivning

Telefonerne for Tilsyn og Rådgivning er åbne mandag til fredag kl. 8:00-15:00.

Tilsyn og Rådgivning Øst (Region Sjælland og Region Hovedstaden)
Tilsyn og Rådgivning Nord (Region Nordjylland og Region Midtjylland)
Tilsyn og Rådgivning Syd (Region Syddanmark)

EU-sygesikring 

EU-sygesikring kontaktes på: 72 26 94 90

Telefonerne til EU-sygesikring er åben mandag - fredag kl. 9:30 - 15:00

Adresser

København

Islands Brygge 67
2300 København S

På Amager finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Øst, Sundhedsjura, Autorisation, Analyse og EU-sygesikring, Vidensformidling og Læring og Økonomi samt vores Ledelsessekretariatet og Direktionen. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

På denne adresse kan du aflevere breve i receptionen inden for åbningstiden eller i postkassen hele døgnet. Postkassen tømmes kl. 8.30 på hverdage. Hastende budleverancer kan ikke modtages uden for åbningstiden, med mindre personlig modtagelse og aflevering aftales direkte med modtageren.

Randers

Falstersvej 10
8940 Randers SV

I Randers finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Nord. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Kolding

Nordager 2
6000 Kolding

I Kolding finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Syd. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Færøerne

Amtmansbrekkan 6
FO-100 Tórshavn

På Færøerne finder du Landslægeembedet, der er en statslig institution under Sundheds- og Ældreministeriet, som i faglig henseende hører under Styrelsen for Patientsikkerhed. Landslægeembedet varetages af Lars Fodgaard Møller, der er landslæge for Færøerne. Ved henvendelser til landslægen kan du derfor sende eller aflevere breve til landslægen for Færøerne.

Sikker kommunikation

Hvis du sender os en meddelelse, der indeholder fortrolige eller personhenførbare oplysninger, anbefaler vi, at du sender gennem din digitale postkasse på borger.dk, gennem e-Boks eller gennem virk.dk. Det sikrer, at uvedkommende ikke kan læse indholdet.

Skriver du fra en anden myndighed, kan vores e-mailadresse, stps@stps.dk, modtage mails, der er krypteret og signeret ved hjælp af den offentlige Sikker Mail-løsning og myndighedens certifikat. 

Send Digital Post sikkert til STPS (Kræver NemID-login)

Brug af vores logo

Du må kun anvende vores logo på materiale, som vi står som afsender af og på publikationer og hjemmesider m.m., som vi er ansvarlige for og medafsendere af.

I nogen tilfælde kan du få tilladelse til at benytte vores logo på materiale, hvor vi støtter fx et projekt.

Du skal have vores skriftlige tilladelse til at bruge vores logo – kontakt: stps@stps.dk for at få tilladelse.