Webinar: Bliv klogere på samlerapportering af utilsigtede hændelser

Hele sundhedsvæsenet kan samlerapportere utilsigtede hændelser inden for bestemte områder - og fra 1. marts 2024 blev ordningen udvidet med nye samlerapporteringsområder. I den anledning afholdt vi et webinar i februar 2024. Se optagelsen og bliv klogere på samlerapportering.

Er du leder eller patientsikkerhedsansvarlig i sundhedsvæsenet? Så har du måske hørt om, at I kan rapportere nogle utilsigtede hændelser samlet. Eller måske er I allerede godt i gang med samlerapporteringen, men kunne godt bruge endnu mere viden om ordningen. 

Uanset hvor godt du kender samlerapportering, kan du – højst sandsynligt - blive endnu klogere på vores webinar ”Bliv klogere på samlerapportering af utilsigtede hændelser”.

Her kan du høre om baggrunden for ordningen, hvordan forholdet er mellem samlerapportering og den ændrede rapporteringspligt fra sommeren 2023, hvilke hændelser der kan samlerapporteres og meget mere.

Læs mere om samlerapportering

 

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er relevant for alle, der gerne vil vide mere om samlerapportering og arbejder med patientsikkerhed. Både dem, som er i gang, men gerne vil vide mere, og dem, som overvejer at gå i gang og har brug for grundlæggende viden om ordningen. Da det er en ledelsesmæssig beslutning, om man vil samlerapportere, anbefales det især, at ledere, der er nysgerrige på ordningen, deltager i webinaret.

Samlerapportering af utilsigtede hændelser

Her kan du se en optagelse af webinaret "Bliv klogere på samlerapportering af utilsigtede hændelser", som blev afholdt i februar 2024.

Hent præsentationen fra oplægget