Læring

Klog på UTH

Har du styr på, om der skal genoplives eller ej?

Du skal som sundhedsperson i udgangspunktet tilkalde hjælp og forsøge genoplivning, hvis du finder en livløs borger. Men der er også en række vigtige undtagelser. Det gælder for eksempel, hvis borgeren i samråd med en læge på forhånd har fravalgt genoplivningsforsøg. 
 

Genoplivning eller ej?

STOP TÆNK TJEK

STOP TÆNK TJEK er en kampagne i samarbejde med medicin.dk, der skal sætte fokus på risikosituationslægemidler. Vi har produceret film om kalium, gentamicin, digoxin, insulin, blodfortyndende medicin, methotrexat og opioider, der skal hjælpe sundhedspersonale til at tjekke en ekstra gang, når de håndterer de særlige risikosituationslægemidler.

Læs mere om STOP TÆNK TJEK og se de syv film

Medicin uden skade

Et globalt patientsikkerhedsinitiativ

Der skal gøres en ekstra indsats for at øge sikkerheden omkring lægemidler og medicinering i Danmark. Målet er gennem Medicin uden skade at nedbringe forekomsten af alvorlige medicinskader.

Læs mere om medicin uden skade

Få Fokus på patientsikkerhed 2 gange årligt

Fokus på patientsikkerhed giver indblik i vores igangværende nationale patientsikkerhedsindsatser. Fokus på patientsikkerhed henvender sig til alle, der interesserer sig for patientsikkerhed og udsendes to gange om året til alle, der abonnerer på vores nyheder i kategorien læring.

Abonner på nyheder