×

Registrering i behandlingsstedsregistret

Opdateret 28. februar 2018

Som led i det risikobaserede tilsyn skal alle private, kommunale, regionale og statslige sundhedsfaglige behandlingssteder registreres i behandlingsstedsregistret senest den 31. december 2017.

Hvis du er i tvivl om behandlingsstedet skal registreres, kan du gøre brug af illustrationen 'Er der tale om et behandlingssted?'.

Registrer behandlingssted

Inden du klikker videre til registreringsformularen anbefaler vi at du læser vejledningen til udfyldelse af registreringsformularen.

Du skal registrere behandlingsstedet på forskellig vis alt afhængigt af om behandlingsstedet har et CVR-nummer eller ej.

Behandlingssted med CVR-nummer

For at registrere et behandlingssted, der er knyttet til et CVR-nummer, skal du logge på med NemID medarbejdersignatur. Alle virksomheder, foreninger og lignende med et CVR-nummer kan få en NemID medarbejdersignatur. Læs mere om eller bestil NemID medarbejdersignatur.

For kommunale og regionale behandlingssteder vil behandlingsstedet være knyttet til det CVR-nummer, som tilhører kommunen eller regionen.

Når du logger ind med NemID vil formularen hente det CVR-nummer, der er knyttet til NemID medarbejdersignaturen. Det er derfor vigtigt, at du logger ind med den NemID medarbejdersignatur, der er knyttet til det CVR-nummer, som behandlingsstedet er registreret under på virk.dk (Erhvervsstyrelsen).

Oplever du problemer med NemID medarbejdersignatur skal du kontakte NemIDs support.

Registrer behandlingssted

Behandlingssted uden CVR-nummer

Skal du registrere et behandlingssted uden et CVR-nummer, kan du gøre det via registreringsformularen til behandlingssteder uden CVR-nummer.

Du skal logge ind med dit personlige NemID for at kunne registrere dit behandlingssted.

OBS: Har du et SE-nummer, skal du bruge formularen til registrering af behandlingssteder med CVR-nummer.

Ændring i registrering

Det er behandlingsstedets ansvar, at de registrerede oplysninger er korrekte. Sker der ændringer på behandlingsstedet, skal du kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed på registrering@sst.dk og anmode styrelsen om at foretage de ønskede ændringer. Angiv venligst referencenummer for registrering, der ønskes ændringer til. Ændringerne kan ikke foretages via registreringsformularen.

Lukning af behandlingssted

Lukker behandlingsstedet skal det afregistreres senest 2 uger efter ophør. Afregistrering sker ved, at du kontakter os på registrering@sst.dk og meddeler om ophør af behandlingsstedet.