COVID-19-smittet har opholdt sig på Søpavillonen i København torsdag 5. marts

09-03-2020

En person smittet med COVID-19 var torsdag 5. marts 2020 mellem kl. 23 og 02 til stede på Søpavillonen i København. Personer, der har været til stede på Søpavillonen i samme tidsrum, bør blive hjemme i 14 dage.

En person, der er smittet med COVID-19, har søndag orienteret Styrelsen for Patientsikkerhed om at have været til stede på Søpavillonen torsdag 5. marts 2020 mellem kl. 23 og 02 (natten til fredag). Den smittede er i isolation. Kendte tætte kontakter til den smittede er allerede blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed og sat i frivillig hjemmekarantæne.

Har man været til stede på Søpavillonen i det pågældende tidsrum, bør man blive hjemme i 14 dage efter besøget – også selvom man på nuværende tidspunkt ikke har symptomer.

Hvis du har været til stede på Søpavillonen torsdag aften og har feber, hoste eller åndenød, skal du ringe til egen læge eller vagtlægen og oplyse, at du har været på Søpavillonen i samme tidsrum som en person smittet med coronavirus (COVID-19).

Man skal under alle omstændigheder ikke besøge sygehuse, plejecentre m.v., da der her er personer, som vil være særligt udsatte, hvis de bliver smittet med COVID-19.

Information om COVID-19 (coronavirus) findes på coronasmitte.dk

Læs mere om COVID-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside