Tilmeld dig temadag om sikkerhed for patienter og sundhedspersonale under COVID-19

29-06-2020

Hvordan kan vi bruge erfaringerne fra COVID-19-pandemien? Og hvad sker der med arbejdet med patientsikkerhed, når sundhedsvæsenet sættes i kriseberedskab? Disse og lignende spørgsmål er i fokus, når vi inviterer til temadag den 17. september – på WHO’s Internationale Patientsikkerhedsdag.

WHO har på baggrund af COVID-19-pandemien valgt, at der på årets Internationale Patientsikkerhedsdag skal være fokus på både sundhedspersonales og patienters sikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed markerer dagen med et arrangement, der åbner mulighed for at dele erfaringer fra arbejdet med patientsikkerhed under COVID-19-pandemien.

Temadagen henvender sig til ledere, risikomanagere og andre sundhedspersoner, der beskæftiger sig med patientsikkerhed.

"På temadagen sætter vi fokus på, hvad vi har lært af den ekstraordinære situation i det danske sundhedsvæsen, og hvordan de succeser og udfordringer, vi har oplevet, kan bruges til at øge sikkerheden for patienter og sundhedspersonale fremover," siger Lena Graversen, enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed.

På temadagen kan du bl.a. høre adm. direktør for Hjerteforeningen, Anne Kaltoft, fortælle om telemedicin, overlæge Thomas Bech Lunen om en "buddy-ordning", der kan være med til at skabe tryghed blandt medarbejderne, og meget mere. Det fulde program er på vej og vil blive offentliggjort og sendt ud til tilmeldte. Der er et begrænset antal pladser, så meld dig til med det samme.

Temadagen afholdes på Scandic i København eller som webinar afhængigt af myndighedernes anbefalinger. Prisen er 500 kr. pr. person. Tilmeldingsgebyret tilbagebetales, hvis temadagen afholdes som webinar.