Frivillig ulønnet sundhedsfaglig behandling

Del sidens indhold med andre

Yder du som sundhedsperson udelukkende frivillig, ulønnet sundhedsfaglig behandling fx i din enkeltmandsvirksomhed eller ved siden af din ansættelse på et registreret behandlingssted, skal du ikke registrere et selvstændigt behandlingssted, men underrette styrelsen om, at du tilbyder sundhedsfaglig frivillig ulønnet behandling.

Du skal give styrelsen oplysninger om

  • Virksomhedens eventuelle CVR-nummer
  • Dit autorisations-ID

Har du ikke en virksomhed, skal du blot oplyse autorisations-ID.

Brug formularen til at underrette om din sundhedsfaglige virksomhed, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, der kun udfører frivillig, ulønnet arbejde i forbindelse med arrangementer som festivaler, landsstævner, sportslige begivenheder samt for humanitære organisationer, sportsklubber mv.

Indtast en kort beskrivelse, noter eller vejledning, som brugeren kan læse i forbindelse med at formularen udfyldes.
Underretning om frivillig, ulønnet sundhedsfaglig behandling
Her skal du angive dit autorisationsID. Hvis ikke du kan huske dit eller øvrige personers autorisationsID kan du slå det op i Det offentlige autorisationsregister
Hvis din virksomhed har et CVR nummer, skal du indtaste det her. Har din virksomhed ikke et CVR nummer, skal du blot udfylde dit autorisationsID. Hvis du ikke kan huske dit CVR-nummer, kan du slå det op på Virk.dk.
Har du registreret et behandlingssted? - Undgå eller få tilbageført gebyret

Hvis du inden den 1. juli 2018 har registreret et behandlingssted, der ikke er omfattet af registreringspligten efter de nye regler, skal behandlingsstedet slettes i Behandlingsstedsregistret.

Hvis du oplyser referenceID for behandlingsstedet og bekræfter, at det registrerede behandlingssted i hele registreringsperioden har været omfattet af de nye undtagelser, vil styrelsen sørge for at slette registreringen.

Har dit behandlingssted ikke været omfattet af de nye regler i hele perioden, skal du tage kontakt til styrelsen på registrering@stps.dk for nærmere vejledning.

Når behandlingsstedet er slettet, vil du ikke blive opkrævet gebyr fremadrettet og styrelsen vil tilbageføre eventuelt betalt gebyr.

Du skal oplyse det referencenummer, du fik i forbindelse med registreringen, for vi kan slette den i behandlingsstedsregisteret. Du finder referencenummeret i den kvittering, du modtog, da du foretog registreringen.
Indtast dit registreringsnummer til tilbageførsel af gebyr
Indtast dit kontonummer