Privat behandlingssted uden CVR-nummer

Del sidens indhold med andre

Når du skal registrere et privat behandlingssted uden CVR-nummer, skal du logge ind med dit MitID. Hvis du har ændringer til din registrering, skal du kontakte os og oplyse om ændringerne. Dit behandlingssted er først registreret, når oplysninger om behandlingsstedet er tilføjet.

Når du indtaster dine personoplysninger i Styrelsen for Patientsikkerheds formularer, behandler vi dine oplysninger. Du kan læse mere om formålet og dine rettigheder i vores data- og privatlivspolitik

Hvis du har et SE-nummer, skal du bruge formularen til registrering af behandlingssteder med CVR-nummer.

Registrer privat behandlingssted med CVR-nummer

Behandlingsstedsoplysninger

Hvis der foregår sundhedsfaglig behandling på en sundhedsinstitution, der er omfattet af Styrelsen for Patientsikkerheds sundhedsfaglige tilsyn, skal der tilføjes oplysninger om behandlingsstedskategori, faktureringsoplysninger og oplysninger om virksomhedsansvarlig læge/tandlæge.

Et behandlingssted er først registreret, når behandlingsstedsoplysningerne er tilføjet og gemt.

Hvis du har spørgsmål til behandlingsstedsoplysninger, kan du kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed på registrering@stps.dk eller på 72 28 67 00.

Ændring til registrering

Hvis du skal lave ændringer til registreringen af et behandlingssted, skal du skrive en mail til registrering@stps.dk, hvor du oplyser hvilke ændringer, der skal foretages, samt referencenummeret på den/de registreringer, der skal ændres.