×

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik

Opdateret 20. april 2016

Som en del af dét at være en rummelig og mangfoldig arbejdsplads samarbejder Styrelsen for Patientsikkerhed, Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen med jobcentre og andre aktører om at give ledige og personer med nedsat arbejdsevne fodfæste på arbejdsmarkedet.

Dette kan ske gennem ansættelse med løntilskud, forskellige former for virksomhedspraktik og arbejdsprøvningsforløb, og fleksjob.

Løntilskud og virksomhedspraktik

Hvis du er interesseret i og berettiget til at blive ansat med løntilskud eller komme i virksomhedspraktik, kan du sende en uopfordret ansøgning med CV via linket nederst på siden.

Vi forventer, at du er motiveret for at prøve dig selv af i et job, som ligger inden for et af vores fagområder, og som kan styrke dine faglige kvaliteter. 

Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere: 

  • er kvalitetsbevidste og effektive,
  • er åbne og engagerede og fleksible, 
  • har mod på at tænke nyt og tør tage ansvar,
  • interesserer sig for sine kolleger.

Lønnen i forbindelse med ansættelse med løntilskud kan højest udgøre, hvad der svarer til din individuelle dagpengesats, og din ugentlige arbejdstid fastsættes herefter. Øvrige ansættelsesvilkår følger overenskomsten på området. Ansættelsen med løntilskud kan som udgangspunkt gives i op til 4 måneder, og virksomhedspraktik kan gives i op til 8 uger.

Du kan læse mere om vores organisation og høre om muligheden for at etablere et samarbejde omkring løntilskud eller virksomhedspraktik ved at kontakte de ansvarlige personer i de for dig relevante afdelinger.

Send en uopfordret ansøgning med CV til stilling med løntilskud eller virksomhedspraktik

Fleksjob

Du kan søge ledige stillinger i Styrelsen for Patientsikkerhed, hvis du er berettiget til et fleksjob.

Du er velkommen til at kontakte Koncern-HR på soc-team@ssi.dk, hvis du har spørgsmål til fleksjobansættelse.