×

Kontakt

Opdateret 24. november 2017

Du kan kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed på:

Telefon: 72 28 66 00
E-mail: stps@stps.dk

Telefontider

Telefonerne er åbne mandag - fredag kl. 9:30 - 15:00.

Bemærk, at telefonerne for Tilsyn og Rådgivning, er åbne mandag - fredag kl. 8:00 - 15:00. Kontorerne har forskellige telefonnumre, og kan findes på de tilknyttede sider:

Pressetelefonen er åben mandag - torsdag kl. 9:00 - 16:00 og fredag kl. 9:00 - 15:30.

Åbningstider

Der er åbent mandag til fredag i vores reception på Islands Brygge kl. 8:30 - 15:30 og på Finsensvej kl. 09:30 - 15:00.

Vores kontorer for Tilsyn og Rådgivning i både Nord og Syd har åbent mandag til fredag kl. 8:00 - 15:00.

Sikker kommunikation

Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler, at du sender meddelelser der indeholder fortrolige og personhenførbare oplysninger sikkert vha. Digital Post - din digitale postkasse på borger.dk (alternativt vha. e-Boks). Det sikrer mod, at uvedkommende kan læse indholdet. Skriver du fra en myndighed kan vores e-mailadresse stps@stps.dk modtage Sikker Mail, dvs. mail som er krypteret og signeret vha. den offentlige Sikker Mail-løsning og myndighedens certifikat.

Send Digital Post sikkert til STPS (Kræver NemID-login)

Adresser

Amager

Islands Brygge 67
2300 København S

På Amager finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Øst, Sundhedsjura, Autorisation og Analyse, Vidensformidling og læring og Økonomi samt vores Ledelsessekretariatet og Direktionen. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

På denne adresse kan du aflevere breve i receptionen inden for åbningstiden eller i postkassen hele døgnet. Postkassen tømmes kl. 8.30 på hverdage. Hastende budleverancer kan ikke modtages uden for åbningstiden, med mindre personlig modtagelse og aflevering aftales direkte med modtageren.

Frederiksberg

Finsensvej 15
2000 Frederiksberg

På Frederiksberg finder du vores kontor for Erstatning, Patientrettigheder og International Sygesikring, Visitation og Sagkyndige og Behandlingsklager. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Aarhus

Lyseng Allé 1
8270 Højbjerg

I Aarhus finder du to af vores tre kontorer for behandlingsklager. Det betyder at vores kollegaer i Aarhus udelukkende behandler klagesager. Bemærk at alt post til de tre kontorer for behandlingsklager skal afleveres eller sendes til Finsensvej 15, 2000 Frederiksberg

Randers

Falstersvej 10
8940 Randers SV

I Randers finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Nord. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Kolding

Nytorv 2, 1. sal
6000 Kolding

I Kolding finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Syd. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Færøerne

Sigmundargøta 5
FO-100 Tórshavn

På Færøerne finder du Landslægeembedet, der er en statslig institution under Sundheds- og Ældreministeriet, som i faglig henseende hører under Styrelsen for Patientsikkerhed. Landslægeembedet varetages af Lars Fodgaard Møller, der er landslæge for Færøerne. Ved henvendelser til landslægen kan du derfor sende eller aflevere breve til landslægen for Færøerne.