×

Kontakt

Opdateret 3. april 2019

Du kan kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed på:

Telefon: 72 28 66 00
E-mail: stps@stps.dk

Telefontider

Telefonerne er åbne mandag - fredag kl. 9:30 - 15:00.

Bemærk, at telefonerne for Tilsyn og Rådgivning, er åbne mandag - fredag kl. 8:00 - 15:00. Kontorerne har forskellige telefonnumre, og kan findes på de tilknyttede sider:

Pressetelefonen er åben mandag - torsdag kl. 9:00 - 16:00 og fredag kl. 9:00 - 15:30.

Åbningstider

Der er åbent mandag til fredag i vores reception på Islands Brygge kl. 8:30 - 15:30.

Vores kontorer for Tilsyn og Rådgivning i både Nord og Syd har åbent mandag til fredag kl. 8:00 - 15:00.

Sikker kommunikation

Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler, at du sender meddelelser der indeholder fortrolige og personhenførbare oplysninger sikkert vha. Digital Post - din digitale postkasse på borger.dk (alternativt vha. e-Boks) eller virk.dk. Det sikrer mod, at uvedkommende kan læse indholdet. Skriver du fra en myndighed kan vores e-mailadresse stps@stps.dk modtage Sikker Mail, dvs. mail som er krypteret og signeret vha. den offentlige Sikker Mail-løsning og myndighedens certifikat.

Send Digital Post sikkert til STPS (Kræver NemID-login)

Databeskyttelsesrådgiver 

Helle Ginnerup-Nielsen er databeskyttelsesrådgiver for Sundheds- og Ældreministeriets koncern og har ansvaret for at rådgive om og overvåge databeskyttelsesområdet i Sundheds- og Ældreministeriets departement og institutioner, dog med undtagelse af Lægemiddelstyrelsen, der har sin egen databeskyttelsesrådgiver. 

Databeskyttelsesrådgiveren fungerer som kontaktpunkt for tilsynsmyndigheden og for registrerede personer og kan kontaktes på databeskyttelse@sum.dk eller på tlf. 72 26 90 00. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder eller har spørgsmål til behandlingen af oplysninger om dig, bør du dog i første omgang kontakte direkte.

Adresser

København

Islands Brygge 67
2300 København S

På Amager finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Øst, Sundhedsjura, Autorisation og Analyse, Vidensformidling og læring og Økonomi samt vores Ledelsessekretariatet og Direktionen. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

På denne adresse kan du aflevere breve i receptionen inden for åbningstiden eller i postkassen hele døgnet. Postkassen tømmes kl. 8.30 på hverdage. Hastende budleverancer kan ikke modtages uden for åbningstiden, med mindre personlig modtagelse og aflevering aftales direkte med modtageren.

Randers

Falstersvej 10
8940 Randers SV

I Randers finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Nord. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Kolding

Nytorv 2, 1. sal
6000 Kolding

I Kolding finder du vores kontor for Tilsyn og Rådgivning Syd. Du kan derfor ikke sende eller aflevere breve til denne adresse, hvis brevene hører til i et af vores andre kontorer.

Færøerne

Amtmansbrekkan 6
FO-100 Tórshavn

På Færøerne finder du Landslægeembedet, der er en statslig institution under Sundheds- og Ældreministeriet, som i faglig henseende hører under Styrelsen for Patientsikkerhed. Landslægeembedet varetages af Lars Fodgaard Møller, der er landslæge for Færøerne. Ved henvendelser til landslægen kan du derfor sende eller aflevere breve til landslægen for Færøerne.