Styrelsen for Patientsikkerhed har fået ny hjemmeside

Del sidens indhold med andre

16. september 2019

Kort fortalt

Styrelsen for Patientsikkerheds nye hjemmeside skal gøre det lettere for sundhedspersoner, borgere og andre interesserede i patientsikkerhed at finde relevant viden med få klik.

Styrelsen for Patientsikkerheds nye hjemmeside skal gøre det nemmere at finde relevant viden om patientsikkerhed. Fremover kan sundhedspersoner, borgere og andre interesserede finde de oplysninger, de ønsker, med få klik på stps.dk.

Den nye side er brugeroptimeret på en lang række områder, og gør det nemmere at finde for eksempel læringsmaterialer, viden om, hvordan man forholder sig, hvis man er bekymret for forhold på et behandlingssted eller ansøgningsformularer til autorisation.

"Det er vigtigt for os, at sundhedspersoner nemt kan finde den viden, de skal bruge i deres hverdag, og at borgere og andre interesserede kan blive klogere på, hvad vi arbejder med her i Styrelsen for Patientsikkerhed. Vores nye hjemmeside gør det nemmere at kommunikere med alle vores interessenter og samtidig bidrage til at øge kendskabet til vores kerneopgaver," siger direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed Anne-Marie Vangsted.

Hvad er ændret?

  • Direkte adgang til samlede informationer til de enkelte faggrupper og behandlingssteder, så eksempelvis læger, tandlæger, sygeplejersker og andre autoriserede sundhedspersoner hurtigt kan finde de informationer, der er relevante for dem.
  • Direkte adgang til autorisationsregistret, så man med ét klik kan undersøge sundhedspersoners autorisation.
  • Direkte indgang til at kunne rapportere en utilsigtet hændelse
  • Det er blevet nemmere at fortælle Styrelsen for Patientsikkerhed, hvis man er bekymret for forhold på et behandlingssted eller har haft en ubehagelig oplevelse med en sundhedsperson.
  • Ansøgning om autorisation er blevet mere brugervenlig med 3-trins guide, der guider brugerne gennem ansøgningsprocessen.

Styrelsen for Patientsikkerheds nye hjemmeside er gået i luften, og man kan allerede nu orientere sig i de nye tiltag og forbedringer. Brugerne har også mulighed for at give feedback på ændringerne ved en ny feedback-formular.