Søg evalueringsautorisation

Del sidens indhold med andre

Før du kan starte i din evalueringsansættelse, skal du have en evalueringsautorisation.

Sådan får du en evalueringsautorisation

Når du har fået tilbudt en stilling, skal du søge om en evalueringsautorisation, som vi giver til brug for din 6 måneders evalueringsansættelse.

For at få en evalueringsautorisation skal du først

  • bede den arbejdsgiver, som ansætter dig, om at udfylde og sende os Ansøgning om evalueringsautorisation til en evalueringsansættelse
  • sende os et opdateret CV
  • bede de relevante myndigheder i det land, hvor du senest har arbejdet som jordemoder, om at sende ny erklæring om ”good standing" eller bede dem om at udfylde blanketten Validation of registration. Du skal bede myndighederne om at sende erklæringen eller blanketten direkte til os. Afsender skal tydeligt fremgå. Vi accepterer det ikke, hvis du sender den selv - heller ikke selvom du sender den i en forseglet kuvert. 

Du må ikke starte på din evalueringsansættelse, før du har fået en evalueringsautorisation. Din evalueringsautorisation vil fremgå af offentlige autorisationsregister.

Sagsbehandlingstid

Når vi har modtaget al den krævede dokumentation, vil vi behandle din ansøgning om evalueringsautorisation så hurtigt som muligt. Behandlingen af din ansøgning om evalueringsautorisation kan dog tage op til 14 dage. Vi har ikke mulighed for at udstede en evalueringsautorisation til dig med tilbagevirkende kraft.