Send dokumentation med posten

Del sidens indhold med andre

Når du søger autorisation på baggrund af en uddannelse uden for Danmark, forlanger vi at du sender de originale dokumenter, som ligger til grund for din ansøgning. Du skal sende os disse dokumenter med posten.

Sagsbehandling

Vi behandler først din ansøgning, når vi har modtaget det elektroniske ansøgningsskema samt det underskrevne ansøgningsskema og al den krævede dokumentation, som du har sendt med posten.

Send ansøgning og dokumentation til

Styrelsen for Patientsikkerhed
Autorisationer
Islands Brygge 67
2300 København S

Personlig aflevering - receptionen er pt. lukket

Du må gerne aflevere din ansøgning og dokumentationen personligt. Husk at vedlægge ansøgningsskemaet med navn og adresse sammen med din dokumentation. 

På grund af Covid-19 er vores reception på Islands Brygge er lukket i øjeblikket. Der er dog mulighed for at aflevere breve til os i postkassen ved hovedindgangen. Du kan dog ikke få en kvittering.

Aflever din ansøgning personligt

Vi sender de originale dokumenter og og bekræftede dokumenter tilbage til dig, når vi har behandlet din ansøgning.  Vi sender dem med anbefalet post til den adresse, som du har opgivet i ansøgningsskemaet. Hvis du flytter, skal du derfor huske at sende os din nye adresse.

Kvitteringer for dokumenterne

Vi sender dig en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning elektronisk, men vi kvitterer ikke hver gang, du sender ny dokumentation med posten. Heller ikke, selvom vi beder om den.