Folkemøde

Del sidens indhold med andre

21. maj 2021

Den 17. juni 2021 deltager Styrelsen for Patientsikkerhed med to digitale arrangementer på dette års udgave af Folkemødet. Begge arrangementer skal være med til at øge viden om styrelsens arbejde og sætte fokus på patientsikkerhed.

I år har du mulighed for at deltage i styrelsens arrangementer fra hjemmekontoret. På vores to digitale arrangementer kan du møde hhv. direktør Annette Lykke Petri og vicedirektør Birgitte Drewes. De vil begge fortælle om styrelsens arbejde og svare på spørgsmål - måske også  et fra dig?

Live fra Folkemødet

Spørg mig om alt med direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed, Anette Lykke Petri

Torsdag den 17. juni kl. 10.00-10.30

Styrelsen for Patientsikkerhed har i forbindelse med COVID-19 fået en stor opgave i arbejdet med smitteopsporing, og det har for alvor gjort styrelsen kendt i befolkningen. Samtidig er Anette Lykke Petri blevet ny direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed. Men hvad vil hun som ny direktør med styrelsen? Og hvad er hovedfokus for Styrelsen for Patientsikkerhed på den anden side af epidemien?

Det har du mulighed for at spørge Anette Lykke Petri om, når vi livestreamer Spørg mig om alt med direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed, Anette Lykke Petri. 

Stil dit spørgsmål live i chatten. Anette Lykke Petri svarer på så mange spørgsmål, hun kan nå i løbet af de 30 minutter. 

Deltag i arrangementet, når vi sender live den 17. juni kl. 10.00

Live fra Folkemødet

Bag om Smitteopsporingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Torsdag den 17. juni kl. 15.00-15.30

Da COVID-19 kom til Danmark i starten af 2020, etablerede Styrelsen for Patientsikkerhed lynhurtigt Smitteopsporingen, der identificerer mulige smittekæder for at bremse smitte med COVID-19. På kort tid blev en ny enhed i styrelsen etableret, flere hundrede nye kolleger blev ansat og oplært i at bidrage til arbejdet med at bryde smittekæder. Det har været en stejl læringskurve med en konstant udvikling i arbejdsopgaver og udfordringer. Men hvordan ser det egentlig ud inde fra maskinrummet? Det vil vi vise dig gennem en digital rundtur og snak om smitteopsporingens arbejde.

Vicedirektør i Styrelsen for Patientsikkerhed, Birgitte Drewes, viser rundt og fortæller om arbejdet i smitteopsporingen og den udvikling, der er sket siden marts 2020. 

Kom med i maskinrummet, stil spørgsmål til arbejdet, og bliv selv udfordret på din viden, når vi gennem arrangementet quizzer om arbejdet i Smitteopsporingen.

Deltag i arrangementet, når vi sender live den 17. juni kl. 15.00